Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyéb termékek

Rendezés:

FESTA SHARE20V 4A töltő

20.500 Ft (16.142 Ft + ÁFA)
töltő FESTA-hoz Power x szerszámok SHARE 20 V-tal

Grafen Citrusos Cimke Eltávolító 200ml

1.160 Ft (913 Ft + ÁFA)

A Grafen címkeeltávolító spray speciális összetételű papíralapú öntapadó címkék gyors és hatékony eltávolítására szolgál különböző típusú felületekről. Hatékony összetételének köszönhetően anélkül tisztít, hogy ragasztó maradványt hagyna az adott felületen. Mélyen tisztít, Nem korrozív, a legtöbb felületre ártalmatlan, Nem tartalmaz halogénezett oldószert, CFC-t.

Grafen Féktisztító 500ml

1.067 Ft (840 Ft + ÁFA)
A GRAFEN Professional Brake spray hatékonyan tisztítja meg a port és a zsírt a fék- és tengelykapcsoló-alkatrészekről. A termék tulajdonságai lehetővé teszik a féktárcsák és a fékdobok „fékporától” való megtisztítását a fékegység szétszerelése nélkül, ami csökkenti a fékelemek okozta zajt. 360°-ról felvihető mélytisztító hatással, mely azonnal szárad. A permet/termék nem maró hatású, és nem okoz semmilyen vegyszermaradványt.

Grafen Kontakt Spray 500ml

1.470 Ft (1.157 Ft + ÁFA)
A GRAFEN PORFESSIONAL Contact egy általános célú tisztító spray elektromos érintkezőkhöz. A termék tulajdonságai lehetővé teszik a rozsda és korrózió elkerülését, hidrofób és nem hagy kémiai maradványokat. Ezenkívül 360°-ban alkalmazható mélytisztító és azonnali szárító hatással. A termék használható kapcsolókban, leállító érintkezőkben, akkumulátorokban. Alkalmas háztartási alkalmazásokhoz is, például élelmiszer-feldolgozókhoz és szerszámokhoz. Ideális elektromos berendezésekhez és villanykapcsolókhoz.